Hava Durumu

Genel başkanlar dolaşmaya başladı

Önce armutlu daha sonra Termal ve Yalova ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2022 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Genel başkanlar dolaşmaya başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yalova ziyaretinde Armutlu ilçesindeki esnafı ziyaret edip ardından ilçe meydanında bölge halkına seslendi. Daha sonra Termal ve Yalova da vatandaş ile kucaklaştı.

İYİ parti Yalova İl başkanı Ersin Akyüz, ilçe başkanları ve il yöneticileri tarafından karşılanan Akşener'i  Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Yalova eski milletvekili Yaşar Okuyan'da yalnız bırakmadı.

Armutlu ilçesinde esnafı ziyaret eden Akşener, ardından ilçe meydanında bölge halkına seslendi.Akşener, konuşmasında, iktidarın siyasi diline yönelik eleştiride bulundu. Farklı siyasi görüşteki seçmenlerin ötekileştirildiğini belirten Akşener, "Yeniden seçmenin velinimet olduğu, seçmenin dertleri üzerinden üretilmiş çözüm önerileriyle rekabet edildiği ve sonuçta bütün siyasilerin buraya gelip, vatandaşın karşısında durduğu yeni bir siyaset anlayışını birlikte el ele vererek inşa edeceğiz. Ben Doğru Yol Partisi'nde politika yaptım.

Sayın Yaşar Okuyan, Anavatan Partisi'nde politika yaptı. Biz birbirimizi eleştirdik ama öznesi sizin üzerinizden eleştirdik. Rekabet, öznenin siz olduğu, sizin dertleriniz olduğu bir çözüm üzerinden rekabet edilirdi. Dolayısıyla kimse kimseyi teröristlikle, şuculukla buculukla suçlamaz, seçmenin karşısında resmi tazim hazır orada olurduk" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.