Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’daki fabrika soygununun izi Yalova’ya uzandı, 7 kişi tutuklandı.

Manisa'daki fabrika soygunu operasyonunda 7 kişi tutuklandı. Yalova'da düzenlenen baskınlarda yakalanan 8 şüpheliden 7'si cezaevine gönderildi. Çetenin, Manisa ve diğer 4 ilçede toplam 5 kasa hırsızlığı olayına karıştığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2026 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2026 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Manisa’daki fabrika soygununun izi Yalova’ya uzandı, 7 kişi tutuklandı.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bir fabrikada gerçekleşen milyonluk kasa hırsızlığı operasyonla aydınlatıldı. İstanbul ve Yalova’da düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 8 şüpheli yakalanırken, 7’si tutuklandı.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yürütülen soruşturma sonuç verdi. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmasıyla maskeli çete çökertildi.

TELLERİ KESİP ÇATIYA ÇIKTILAR

Yüzleri maskeli 5 şüphelinin, fabrikanın çevre duvarındaki telleri keserek içeri girdikleri, yangın merdivenini kullanarak çatıya çıktıkları belirlendi. Şahısların idari binada bulunan 2 kasayı spiral makinesiyle keserek içerisindeki para, altın ve dövizleri çaldıktan sonra olay yerinden kaçtıkları tespit edildi.

KAMERALAR ELE VERDİ

Olay yeri ve çevresindeki çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsünün detaylı analizi sonucu şüphelilerin İstanbul’dan Manisa’ya geldikleri ve eylemin ardından tekrar İstanbul’a döndükleri ortaya çıkarıldı.

YALOVA’DA OPERASYON

Şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik İstanbul ve Yalova’da gerçekleştirilen operasyonlarda;E.T. (43) ,K.T. (42),V.T. (33), A.T. (41),Z.Y. (53),U.K. (22), F.K. (34), M.Y.K. (35) isimli 8 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca 1 adet el telsizi ele geçirildi.

4 İLÇEDE 5 OLAY AYDINLATILDI

Yapılan araştırmalarda şüphelilerin yalnızca Saruhanlı’daki fabrika soygunuyla sınırlı kalmadıkları belirlendi. Çetenin;Akhisar, Bandırma, Orhangazi ve Söğüt ilçelerinde meydana gelen kasa hırsızlığı olaylarına da karıştıkları tespit edildi. Toplam 5 ayrı olayın aydınlatıldığı bildirildi.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

İstanbul ve Yalova’da yakalanarak Manisa’ya getirilen 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.