Hava Durumu

'Yanal'a tazminat yok makul bir ücret var!'

Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, teknik direktörlük görevinden istifa eden Ersun Yanal'a tazminat ödemeyeceklerini, sadece hakedişleri ile birlikte makul bir ücret ödeyeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
'Yanal'a tazminat yok makul bir ücret var!'

Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia'nın imza töreninde gazetecilerin soruları üzerine Ersun Yanal'ın istifa sürecini anlatan Süleyman Hurma, "Ersun hocam ile dün sayın başkanımız ve bizler görüştük. Çok dostane bir şekilde ayrılma kararı aldık. Prosedürler bugün halledilecek. Kendisine Trabzonspor kulübüne verdiği değerli emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki önemli ve değerli teknik adamlardan bir tanesi. Henüz bir hocayla anlaşmadık. Hoca görüşmelerimiz sürüyor. Mümkün olduğunca çabuk iyi bir teknik adamla, Trabzonspor’u başarıya götüreceğini umduğumuz bir teknik adamla mutlaka anlaşacağız. Hocamız ile dostane bir şekilde ayrıldık. Tazminat söz konusu değil. Her hangi bir talebi olmadı. Sadece hakedişleri ve makul olan bir miktar para kendisine verilecek" dedi.

"TÜM OYUNCULARI GÖRMEK İSTİYORUM"
Süleyman Hurma, Ersun Yanal’ın gidişinin ardından Constant ve Waris gibi oyuncuların kampa katılıp katılmayacağıyla ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Bütün oyuncular, Trabzonspor’un sözleşmeli bütün oyuncuları teknik kadronun istemesi halinde kampa götürülecek. Buna adı geçen oyuncu arkadaşlar da dahil. Yeni gelecek teknik direktörümüzle de mutlaka bir toplantı yapıp, bütün oyuncuları özellikle ben görmek istiyorum. Mümkün olduğu kadar hepsine tekrar bir şans vermeyi arzu ediyorum. Oyuncu kaybetmek gibi bir lüksümüz söz konusu değil şu anda."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.