Hava Durumu

"Geçmişe takılmayacağız"

Başkan Hacıosmanoğlu, Türkiye’nin en iyi kadrolarından biri olarak kabul edilen takımı, doğru takviyelerle güçlendirerek şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmak istediklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
"Geçmişe takılmayacağız"

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’nde yer alan yazısında camiaya umut dağıttı.

Takıma yapacakları doğru takviyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedeflediklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Geride kalan sezon belki de en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi. Böyle bir sezonda zirveden uzak kalmanın üzüntüsünü yaşadık” ifadelerini kullandı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu geçmişe takılmadan Trabzonspor sevdalılarını mutlu etmek ve özlediği şampiyonluğu ortaya koymak amacıyla çalışmalara devam edeceklerini belirterek şöyle devam etti:

Taraftara mesaj

“Sportif direktör olarak kendi alanında Türkiye’nin en iyilerinden Süleyman Hurma’yı göreve getirdik. Sayın Hurma’nın gelecek sezonun planlamasında kulübümüze önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Rakip takım taraftarlarının bile Türkiye’nin en kaliteli kadrolarından biri olarak gördüğü ekibimize yapacağımız doğru takviyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedefliyoruz.”

Taraftar desteğinin başarıdaki önemine de değinen Hacıosmanoğlu, “Kulübün başarısını isteyen taraftar hiçbir zaman desteğini esirgememektedir.  Trabzonspor bugünlere taraftarı sayesinde gelmiştir, gelecekteki başarılarında en büyük pay sahibi yine taraftarı olacaktır” yorumunu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.