Hava Durumu

Fenerbahçe'den 400 milyonluk çılgınlık

Fenerbahçe dış transfere bonservis ve futbolcu ücretleri ile birlikte yaklaşık 137.6 milyon Euro (415 milyon TL) para harcayacak

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Fenerbahçe'den 400 milyonluk çılgınlık
Transfer sezonun yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, asrın kadrosunu kurmak için adeta geri sayıma geçti. Fenerbahçe şimdiye kadar teknik direktör Vitor Pereira dışında Simon Kajer ve Şener Özbayraklı transferlerini açıkladı. Kajer ve Şener dışında Sarı-Lacivertli kulüp toplam 6 dış transfer daha yapacak ve sayı 8'e tamamlanacak. Ancak bu transferlerle Fenerbahçe inanılması zor bir mali külfetin de altına gerecek. Bonservis bedelleri ve futbolculara ödenecek ücretlerle birlikte Fenerbahçe'nin kasasından 3-4 yıllık süreçte toplam 137.8 milyon Euro civarında bir rakam çıkacak. Bu yaklaşık 415 TL ediyor. Transfer edilen Simon Kjaer'in 4 yıllık maliyeti toplam 19.6 milyon Euro. Şener Özbayraklı'nın 3 yıllık maliyeti ise 6.5 milyon Euro.
 
GUARİN OLMAZSA ONUN AYARINDA BİRİ ALINACAK
AMA en yüksek maliyeti bulacak olan futbolcu ise Nani olacak. Nani'ninm toplam maliyetinin 24.5 milyon Euro'yu bulması bekleniyor. Fenerbahçe'nin orta sahasına düşündüğü isim olan Kolombiyalı Guarin'in transferi gerçekleşmese dahi bu bölgeye yine onun kalitesinde ve hemen hemen aynı maliyette bir oyuncunun alınacağı ifade ediliyor. Guarin'in toplam maliyetinin 21 milyon Euro'dan az olması beklenmiyor.
 
FENERBAHÇE'NİN CİDDİ GELİRE İHTİYACI VAR...
Fenerbahçe 140 milyon Euro'ya yaklayan transfer maliyetlerini karşılamak için nasıl bir plan program içinde olduğu tam olarak bilinmiyor. Ancak 1 milyon üye kampanyasından ciddi bir gelir beklendiği ve bu sezon seyirci-hasılat rakamlarında da rekor beklendiği ifade ediliyor. Yine yıldız oyuncuların transferiyle forma satışları da gündemde olacak. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması durumunda kısa vadede en iyi rahatlama burdan gelecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.