Hava Durumu

Emre Belözoğlu'na iade-i itibar

Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu için bir veda töreni düzenleyecek. Takımdan ayrıldığını televizyondan öğrenen ve bu duruma bir hayli içerleyen tecrübeli futbolcunun hoş olmayan gidişi taraftarın ve yöneticilerin içine sinmeyince hemen gerekli adımlar atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Emre Belözoğlu'na iade-i itibar

2008’den bu yana Fenerbahçe’nin menfaatleri için büyük savaş veren, birçok kesimle kötü olmaktan çekinmeyen Emre’nin sarı lacivertli camiadan kırgın kopmasını istemeyen yönetim eski kaptanının gönlünü almaya çalışacak.

BAŞKAN YILDIRIM İDARECİLİK GÖREVİ TEKLİF ETMİŞTİ
Emre ile sportif direktör Giuliano Terraneo’nun basın toplantısından hemen sonra konuşan başkan Aziz Yıldırım, oyuncusuna Fenerbahçe adına yurtdışında eğitim alıp idari kadroda ve kulüpte görev alabileceği teklifini sunmuştu. Emre’ye bugün olmasa bile aktif futbol hayatını noktaladıktan sonra, istediği taktirde tekrar Fenerbahçe çatısı altında idari olarak göreve soyunabileceği mesajı verilmişti.   

Bunun yanısıra daha kısa vadede ise tecrübeli futbolcuya yakışır bir veda töreni yapılacak. Diğer ayrılan isimlerden farklı olarak Emre ile yönetim bir araya gelecek, kendisine bir plaket verilecek.

Ayrıca yönetimin de katılacağı bir basın toplantısı üzerinde çalışmalar devam ediyor. Böylelikle Giuliano Terraneo’nun krize yol açan açıklaması bu şekilde telafi edilmeye çalışılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.