Hava Durumu

‘Bu kadarını beklemiyordum’

Sportif Direktör Giuliano Terraneo, Avrupa’daki Türklerin gittiği her yerde kendisini tanıdığını vurgulayarak, “İtalya’da çalıştığım dönemlerde Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum, ama bu kadarını beklemiyordum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2015 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2015 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
‘Bu kadarını beklemiyordum’

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, kulübün ve taraftarın büyüklüğü karşısında şaşkınlık yaşadığını söyledi. Göreve gelmeden önce de sarı-lacivertlilerin büyük bir kulüp olduğunu bildiğini vurgulayan Terraneo, Avrupa’da transfer çalışması yaparken karşılaştığı ilginç bir olayı paylaştı.
İtalyan direktör, “Amsterdam’da valimizi beklerken orada bile tanınır hale geldim. Çevredeki Türkler beni işaret edip, ‘Bu bizim İtalyan değil mi?’ diye birbirlerine soruyorlardı. Yurt içi ve dışında gittiğim her yerde büyük ilgi görüyorum. Fenerbahçe’nin dünyanın her yerinde taraftarı olduğunu gözlerimle gördüm. İtalya’da çalıştığım dönemlerde de Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama bu kadarını beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

‘Emre bitmedi’
Giuliano Terraneo, Amsterdam’dan örnek vermesi nedeniyle, “Şimdi Amsterdam dedim diye siz de ona göre transfer haberleri yazarsınız!” diyerek gazetecilere takıldı. Terraneo, sözleşmesi henüz yenilenmeyen Emre Belözoğlu’nun durumuyla ilgili soruya ise “Alınmış bir karar yok. Onun durumu sözleşmesi biten diğer oyuncularla aynı. Teknik direktörümüzle bir görüşme yapıp, son kararı vereceğiz. Şu an için bir gelişme yok ama daha sonra olabilir” yanıtını verdi.

 ‘Rekabet oluşturacağız’

Giuliano Terraneo transfer çalışmalarıyla ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi. İtalyan direktör, “Bizim büyük bir kulüp olarak, yine önemli ve büyük oyuncularla temas halinde olmamız doğal. İsimler hakkında bir şey söylememem mümkün değil. Doğru olanlar var olmayanlar var. Kulübün politikası da belli. Önemli bir takım kurmak istiyoruz. Her mevkide önemli alternatiflerimizin olmasını ve rekabetin oluşmasını istiyoruz. Sezon başlamadan transfer çalışmaları tamamlanacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.