Hava Durumu

Melek, Melek olup gitti..

Yaşam mücadelesi 5 gün sürdü

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Melek, Melek olup gitti..

Geçen hafta Yalova-Bursa karayolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Melek Karakaş(22), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın kazadan 20 gün önce ise organlarını bağışladığı belirlendi. Z.Önder tedavisi tamamlandıktan sonra hastaneden taburcu edildi.

Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş yaşam mücadelesini kaybetti.

Melek’in kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıktı.

Kaza geçen hafta Yalova- Bursa Karayolu, Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi kavşağı yakınlarında meydana gelmişti.

Alınan bilgilerine göre Yalova’dan Bursa istikametine seyir halinde olan Z.Önder’in (20) idaresindeki 77 ACV 937 motosiklet, önünde seyir halinde olan R.A. (58) idaresindeki 57 HD 830 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü ile birlikte arkasında yolcu olarak bulunan Yalova Dere mahallesinde oturan Melek Karakaş (20) yaralanmıştı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi edilmişti.

Yaşam mücadelesi 5 gün sürdü

Kazada ağır yaralanan ve Yalova Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan Melek Karakaş hastanede 5 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.20 gün önce organlarını bağışlamış.Melek Karakaş’ın organları şimdi organ bekleyen hastalara umut olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.