Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayete kurban giden

Anne kız Armutlu'da toprağa verilecek

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Cinayete kurban giden

Dün Kartal da bir avukatlık bürosunda meydana gelen miras  kavgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e çıkarken olay yerinde öldürülen, MHP Armutlu eski belediye başkanı ve halen MHP İl Genel Meclis üyesi Atalay Beştaş’ın dayı kızı Kebire Esra Aymutlu(54) ve görme engelli kızı Ayşe Ece Aymutlu’nun (26)cenazesi yarın 08.04.2021 Perşembe günü  Armutlu  Merkez Hacı Ali Paşa camiinde kılınacak olan öğle namazından sonra Armutlu mezarlığında toprağa verilecek.

NE OLMUŞTU:

Olay, Kartal Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak üzerinde bulunan avukatlık bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında miras konusunda anlaşmazlık bulunan aile üyeleri avukatlık bürosunda buluştu.

Burada çıkan tartışmanın ardından bir süre sonra Yalova Armutlu 50. Yıl Mahallesi muhtarı Ahmet Salih Belginer, dayı çocuklarına ateş etti.

Olayda Haluk Onat, Kebire Esra Ay ve Ayşe Ece Ay hayatını kaybederken Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ağır yaralandı. Bürodaki avukat Mehmet Şanverdi ise kaçarak yara almaktan kurtuldu.

Şüpheli olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Ekipler, sokakta bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

Kartal Asayiş Büro ekipleri kaçan şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit ederek Jandarma ekiplerine bilgi verdi. Şüpheli Ahmet Salih Belginer bir süre sonra Yalova'da Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cenazeler ise alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hastanede tedavi edilen yaralılardan Ahmet Nuri Onat(73) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.