Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 BELEDİYE BAŞKANI YASEMİN FAZLACA AK PARTİ’DE

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, CHP'den istifa edip AK Parti'ye katıldı. Parti rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takıldı. Fazlaca, CHP'de emeğinin değersizleştirilmesinden yakındı. Bu süreçte başka bir CHP'li üye de AK Parti'ye katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2025 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2025 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
 BELEDİYE BAŞKANI YASEMİN FAZLACA AK PARTİ’DE

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifasının ardından bugün Adalet ve Kalkınma Partisi’ne katıldı.Fazlaca’ya parti rozetini, AK Parti’nin 24. kuruluş yıl dönümü programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca'nın Ak Parti'ye katılması sonrası CHP'li Belediye Meclis Üyesi Gazi Yılmaz'da Ak partiye katıldı.AK Parti’ye katılım töreninde Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.

BEYHUDE OLDUĞUNU ANLADIM”

AK Parti’ye katılması öncesinde sosyal medyada bir açıklama yapan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “ Bugün sizlere sadece siyasi bir kararımı değil, yüreğimde uzun süredir taşıdığım bir iç muhasebenin sonucunu paylaşmak üzere karşınızdayım. Göreve geldiğim günden bu yana tek bir amacım oldu. O da bana güvenen, oy veren ya da vermeyen tüm vatandaşlarımıza layık olmak, adaletli ve samimi bir yönetim anlayışıyla ilçemizde hizmet etmekti.

Bu yolda yürürken siyasi kimliğimi hiçbir zaman bir duvar gibi kullanmadım. Ancak zamanla içinde bulunduğum siyasi yapının çabalarımı, emeklerimi ve çalışmalarımı yok sayması, değersizleştirmesi ve sahip çıkmaması benim vicdani duruşum ve temsil ettiğim değerlerim ile uyuşmadı.

Bu süreci kolay yaşamadım. Bana kurulan kumpasları, tehditleri, şantajları ve baskıları defaten üst mercilere ilettim.

Fakat onlar, Altınova'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne yoktan var eden belediye başkanlarına değil de seçim için sonradan partiye üye olmuş, partili oldukları bile meçhul olan kişilere sırf küçük hesapları bozulmasın diye yaptırımda bulunma basiretini gösterememesi mevcut siyasi parti için emek vermenin beyhude olduğuna karar vermeme sebep olmuştur.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.