Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.
Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 13:21
Kaynak:
IGF
Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.
Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.
To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.
Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.
Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Altın kaplamalı kebap sonrası 'To-Keb Burger'
Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.
Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.
Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.
To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.
Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.
Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.
Kaynak: IGF
En Çok Okunan Haberler
Uyanmadı, Camı Kırdılar
Bağcılar TEM yan yolda aracında uyuyakalan Yalovalı sürücü, tüm müdahalelere rağmen uyanmayınca itfaiye tarafından aracın camı kırılarak çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
ÇİFTLİKKÖY’DE TOPRAĞA VERİLECEKLER
Başakşehir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Yalçın ve Emel Tınaz çifti, geride tarifsiz bir acı bıraktı. Çiftlikköy’ün sevilen isimleri olan Tınaz ailesinin vefatı, Yalova’da derin bir üzüntüye yol açtı
“Fay var ama enerji yok”
Deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Sözcü TV'de Marmara'daki deprem senaryolarını değerlendirdi. Üşümezsoy, Adalar Fayı'nın büyük bir deprem yaratacak yeterli enerjiye sahip olmadığını belirtti. Harita üzerinden riskli bölgeleri göstererek dikkat edilmesi gereken noktaların bilimsel verilerle ele alınması gerektiğini vurguladı.
iLK ETKİLENEN ÜNİVERSİTE OLDU
Yalova'da su kalitesi şüpheleri üzerine üniversitenin yemekhane hizmetlerinde değişikliğe gidildi. 8 Aralık 2025'ten itibaren öğle yemeklerinde kumanya verilecek, akşam yemekleri durdurulacak. Kuraklık nedeniyle şebeke suyu sağlık standartlarını karşılamıyor.
Öğle yemeği “kumanya” olacak, akşam yemeği durduruldu
Kuraklık nedeniyle su kalitesinin düşmesi üzerine üniversite, öğrenci ve personelin sağlığı için yemekhane düzenlemesine gitti.
Yalova Adliyesine İki Önemli Atama
HSK'nın 2 Aralık 2025'teki kura töreniyle Yalova Adliyesi'ne Batuhan Kandemir ve Gökhan Ulusoy atandı. Yeni atamalarla ağır ceza mahkemelerinin iş yükünün azaltılması ve adalet hizmetlerinin hızlandırılması hedefleniyor.