Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.
Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 13:21
Kaynak:
IGF
Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.
Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.
To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.
Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.
Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Altın kaplamalı kebap sonrası 'To-Keb Burger'
Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.
Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.
Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.
To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.
Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.
Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.
Kaynak: IGF
En Çok Okunan Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriz fırtınasından Türkiye'yi suhuletle çıkartmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaklaşık 3 saat sürdü.
Nesli tükenme tehlikesi altındaki porsuk telef oldu
Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Bölükyayla Beldesi yakınlarında, Dünya Doğayı Koruma Birliği’nin (IUCN) kırmızı listesinde yer alan ve nesli tükenme tehlikesi altındaki bir porsuk, araç çarpması sonucu telef oldu.
Bursa Nilüfer’de tarımsal kalkınma zirvesi
Nilüfer Belediyesi, NİLKOOP iş birliği ile tarımsal üretimin önemine dikkat çekmek ve sürdürülebilir tarım politikası geliştirmek hedefiyle “Tarımsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Çalıştayı”na ev sahipliği yapıyor.
Araç krizi iddiası doğru değil!
İletişim Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan, "Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi çıktı" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
Adıyaman’da trafik kazası: 1 yaralı
Adıyaman’ın Altınşehir Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Bursa Yıldırım'da 'kış spor okulları' başladı
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yerel belediye gençleri ve çocukları sporla buluşturmaya devam ediyor.