Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

77 PLAKALI ARACIN BAŞINA GELENLER

Hurdaya çevirdiler

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2021 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
77 PLAKALI ARACIN BAŞINA GELENLER

Esenyurt’ta çaldıkları Yalova plakalı panelvanla hırsızlık yapan şüpheliler, işleri bitince terk ettikleri aracın  üzerine sprey boyayla “İşte böyle çalarız” yazdı. Polisler tarafından bulunan aracının yanına giden Yusuf Ağbulak ise gördüğü manzara karşısına şok geçirdi…

Yusuf Ağbulak 77 AF 993 plakalı panelvanını park ettikten sonra evine çıktı. Sabah işe gitmek için evinden çıkan Ağbulak, aracını park ettiği yerde bulamadı. Aracının çalındığından şüphelenen Ağbulak, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, aracı bulmak için çalışma başlattı. Ağbulak da kendi imkanları ile kaybolan panelvanını sokak sokak aradı.

Polis ekipleri, Yusuf Ağbulak’ı arayarak çalınan aracın bulunduğunu ve şu an yediemin otoparkında olduğunu söyledi. Hemen otoparka giden Ağbulak, karşılaştığı manzara karşısında şoka girdi. Ağbulak, çalınan panelvanın üzerine sprey boyayla "İşte böyle çalarız" yazılıp, ön kısmına da gülücük yapıldığını görünce mutluluğu yarıda kaldı.

Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından aracı sahibine teslim etti. Hırsızları yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

“ARABAYLA BİR HIRSIZLIK YAPILMIŞ”

Yusuf Ağbulak, "Gece eve gidip, aracımı park ettim. ATM’ye gidip geldim, araç oradaydı. Sabah saat 09.00’da kalktım. İşe gidecektim, araba yoktu. Araştırdık, kameralara falan da baktık. Aksilik işte, 2-3 tane kamera var. Hiç biri görmüyor. Sonra polise gittik, ifade verdik. Aracı bulmak için birkaç tane park gezdik. Polisler telefon etti. Aracı bulduklarını söylediler. Oraya gittik, orada zaten arkadaşlar inceleme yapıyordu. Arabayla bir hırsızlık yapılmış" dedi.

“ARABAYI BERBAT ETMİŞLER”

Ağbulak, "Arabaya yazı yazmışlar. Berbat etmişler. Boyayla ‘İşte böyle çalarız’ diye yazmışlar. Gülücük koymuşlar. Arabayı da tinerle sildik ama bütün boyası gitti. Yani mağduruz. Yan sürgülü kapıyı, dikiz aynasını kırmışlar, tamponu kırmışlar. Allah belasını versin. Ne söyleyeyim. Hırsıza ne diyebilirsin ki Hırsız, arsız işte" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.