Hava Durumu

Polis Tüm Türkiye de arıyor

Aileler perişan

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2021 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Polis Tüm Türkiye de arıyor

Altınova Subaşı beldesinden ve Gölcük Değirmendere mahallesinden kayıp olan 13 ve 12 yaşlarındaki kız çocuklarından haber alınamıyor.

Dün sabah saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki Tuana Yamanel ile arkadaş oldukları tahmin edilen 12 yaşındaki Feyza Aker’i ailesi ve polis ekipleri her yerde arıyor.

Alınan bilgiye göre, 8. Sınıf öğrencisi Tuana, Subaşı Kalıcı Konutları’ndaki evinden Altınova İmam Hatip Orta okulu’na sınava girmek için ayrıldı.

Daha sonra Tuana’nın okulla gitmemesi üzerine öğretmeni annesi Kübra Yamenel’i aradı ve durumu bildirdi.

İddiaya  göre telefonla annesiyle konuşan Tuana servisi kaçırdığı için okula gidemediğini söyledi. Bu konuşmanın ardından  Tuana’ya ailesi bir daha ulaşamadı.

En son saat 9.30’da Altınova ışıklar mevkide görüldüğü öğrenilen, Tuana için ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Aile sosyal medyada da kızının bulunması için paylaşımlar yaptı.

İddiaya göre Tuana Yamanel ve  Feyza Aker’in birlikte kaçtıkları belirtiliyor.

Gelen bir ihbar üzerine baba Zeki ve anne Kübra Yamanel Bursa’ya gittiği ve burada da polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Aileleri perişan olan küçük kızların aileleri kızlarının görülmesi durumunda polise ya da 0 538 265 94 86 numaralı telefondan ailelerine, Polis ve Jandarma ekiplerine, haber vermeleri isteniyor.

SONDAKİKA:2 KAYIP ÇOCUK,GÖLCÜK POLİSİ TARAFINDAN BULUNARAK AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.