Hava Durumu

Zehirlemeden yakalandılar

Gençlere satacaklardı

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2022 07:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2022 07:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Zehirlemeden yakalandılar

 Yalova Jandarma ve Emniyet ekiplerinin 2  ayrı operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu  ve uyuşturucudan temin edildiği tahmin edilen para yakalandı.

Jandarmanın yaptığı operasyonda 2 polisin yaptığı operasyonda da 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sürdürülen istihbarı çalışmalar neticesinde Taşköprü beldesinde ikamet eden T.D. ve Türkmenistan uyruklu L.B. isimli şahısların evlerinde arama yapıldı.

Aramada 300 mililitre sıvı metamfetamin, 164 gram metamfetamin, bonzai yapımında kullanılan 3 litre sıvı kimyasal madde, 55 adet uyuşturucu hap, 35 gram reçine esrar, 9 gram kubar esrar, 1 gram eroin, 13 adet uyuşturucu içme aparatı ve hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonda uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendiren 15 bin 900 TL, 10 euro, 5 dolar ve 17 parça altın ziynet eşyasına da el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan T.D., L.B. ve A.A.'nın jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Yalova'da şüphe üzerine durdurulan korsan takside 1 kilo 10 gram metamfetamin ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, şüphe üzerine durdurduğu ve korsan olarak ticari faaliyet yürüttüğü tespit edilen 34 plakalı otomobilde arama gerçekleştirdi. . Aramada 1 kilo 10 gram metamfetamin ele geçirildi. Araç sürücüsü M.A. ile araçta yolcu olarak bulunan S.E. gözaltına alındı. 34 plakalı araca da el konuldu. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. -

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.