Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suç makinesi yakalandı

Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 7 Mayıs 2026'daki operasyonuyla, uyuşturucu ticareti ve taksirle yaralama gibi suçlardan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2026 06:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2026 06:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Suç  makinesi yakalandı

Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Edinilen bilgiye göre ekipler, 7 Mayıs 2026 tarihinde Altınova’da gerçekleştirdikleri operasyonda hakkında birden fazla suçtan toplam 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Şahsın; “Taksirle Yaralama”, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ile “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçlarından arandığı öğrenildi. Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda zanlının ayrıca Samsun Ağır Ceza İlamat Masası tarafından da “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan arandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.Güvenlik güçlerinin kent genelinde aranan şahıslara yönelik operasyonlarının kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.