Hava Durumu

Meydan konuşması yaptı

Meydan konuşması yaptı

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Meydan konuşması yaptı

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP'den Yalova Belediye Başkanlığını % 46,39 ile  kazanan Mehmet Gürel 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama düzenlendi.

Kutlamaya çok sayıda partili ve Yalovalı katıldı. Burada bir konuşma yapan Gürel,” 3 ay süren yoğun bir çalışma tamamladık. Bugün itibariyle Yalova Belediye Başkanlık seçimini resmen kazanmış bulunmaktayız.

Şu anda çok duygusal anlar yaşıyorum. Sizler buradan nasıl gözüktüğünüzü görseniz, bilseniz siz de böyle hissedersiniz.

Yalova' da ne kazandı biliyor musunuz arkadaşlar? Yalova'da samimiyet kazandı. Yalova Belediye Başkanı'nı, Yalova halkının seçeceğini herkese gösterdiniz. Yalova'yla alakalı hayalleri olan içinizden biriyim.

Hayat beni bu noktaya getirdi sizlerin sayesinde çok gururluyum. Bundan on yıl önce yarım kalmış hikâyenin bittiği gündür. Yalova'yı inşallah büyük bir samimiyetle, şeffaflıkla ve halkımızla beraber yöneteceğiz. Sizler için Yalova'yı kalkındırmak, güzelleştirmek için, sorunlarımızı çözmek için yöneticilerimizle beraber, halkımızla beraber, ortak akıl oluşturarak, kibirlenmeyerek, egolarımıza girmeyerek, samimi, arkadaş, dost, kardeş, tek yürek aile olarak Yalova'nın geleceğine hep birlikte şekil vereceğiz.

Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim ve CHP örgütünün bir parçasıyım. Bununla da gurur duyuyorum ama Yalova'da CHP'li olmayan fakat Yalova'yı bizlerle beraber yönetmeye talip arkadaşlarımız, dostlarımız bütün görüşler, insanlarla beraber hep beraber bu seçimi kazandık.

Bu seçimi hep beraber kardeşliğin, özgürlüğün, eşitliğin, samimiyetin gücüyle kazandık. Bundan sonra da böyle yönetilecek Yalova. Hiçbir yönetici halkına yalan söylemeyecek, kandırmayacak, gururlanmayacak, neysek o olacağız. Sizlerden biri olacağız" dedi. Kutlamada Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve İl Başkanı Erdem Doğancı eşlik etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.