Hava Durumu

Marmara da yaşam savaşı

Sermayenin para kazanma hırsı. Ya batsaydı...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Marmara da yaşam savaşı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 20 Nisan tarihi için Marmara bölgesinde havanın parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışların, Trakya ve İstanbul ile Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli, rüzgârın bölge genelinde kuzey, kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) eseceğini ikaz etmesine rağmen İDO Yenikapı-Yalova seferinde vatandaşını malını ve canını tehlikeye soktu.

Hızını artıran rüzgâr Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli rüzgâr ve yağmur uyarısı sonrasında birçok kentte yaşam olumsuz etkilendi. Dünden beri İstanbul'da etkisini sürdüren yağmur ve rüzgâr, ara ara şiddetini artırdı. Kuvvetli rüzgâr nedeniyle Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı.

ARAÇLARIN CAMI KIRILDI

Şiddetli rüzgârın etkisiyle yükselen dalgalar vapurda bulunan bazı araçların camının kırılmasına ve göçük oluşmasına neden oldu.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.