Hava Durumu

Kasa boş olunca

Belediye binası para olunca yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Kasa boş olunca

Beton değerlerinin düşük olduğunu için yıkılan 1995 yılı yapımı Yalova Belediyesi binası yapımı başka bir bahara kaldı.Mustafa Tutuk’un başkanlık döneminde yıkılan “Akıllı Belediye “binası kasa boş olduğu için yapılamayacak.

Kasasında 2 milyon lira ve 1.5 milyar borçla belediyeyi devir alan CHP’li yeni belediye başkanı Mehmet Gürel, “Borç çok. Kasada para bırakmamışlar. Yeni belediye binasını bu şartlarda yapmamız imkânsız. Bu binayı şimdi yapmak önceliklerimiz arasında değil.

Belediyenin mali yapısını düzeltmek istiyoruz. Belediye’nin maddi durumunu düzeltmemiz lazım. Burasını belediyeye gelir getirmesi amacıyla otoparka çevirdik. Burası aynı şekilde hizmet vermeyi sürdürecek. Bayram dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz olarak burasını açtık.

Bayram artık bitti bundan sonra uygun fiyatlı olarak burasını da otopark olarak hizmet vermesini sağlayacağız. Buradan da bir gelir elde etmek istiyoruz elbette. Yeni Belediye binasını yapmamız için de belediyenin mali yapısını güçlendirmeyi beklemek durumundayız. Belki daha sonra onu da yaparız ”dedi…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.