Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HEP YALOVA’DAKİ DEVRE MÜLKLER

NEDEN BAŞA ÇIKILMIYOR?

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
HEP YALOVA’DAKİ DEVRE MÜLKLER

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendilerini 'emlakçı' ve 'devre mülk yatırımcısı' olarak tanıtan kişilerin, 10 devre mülk sahibi ile irtibata geçip, 5 milyon lira dolandırdıkları ihbarı sonrası çalışma başlattı.

Bursa’daki operasyondan sonra Termal ’de de bir operasyon yapılarak bazı kişilerin gözaltına alındığı iddia edildi. Operasyon hazırlık safhasında olduğu gerekçesi ile Yalova’daki operasyon hakkında açıklama yapılmadı.

Yıllardan beri Yalova’da bulunan Devre mülklerden alan binlerce kişi mahkeme köşelerinde haklarını almak için uğraş vermesine rağmen yakalanan şebeke elemanları milyonlarca lira haksız kazanç elde ediyor.

NEDEN BAŞA ÇIKILMIYOR?

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Osmangazi ilçesinde bir iş merkezinde çağrı merkezi izlenimi verdikleri ofis açtıklarını tespit etti.

HEP YALOVA’DAKİ DEVRE MÜLKLER

Ekipler ayrıca şüphelilerin, Yalova'nın Termal ilçesindeki devre mülk sahiplerini, gayrimenkullerini zengin Arap turistlere yüksek fiyatlardan satmayı vadederek ikna ettiklerini, 'masraf' adı altında kredi kullandırdıklarını ve bu paraların farklı hesaplara gönderdiklerini ortaya çıkarttı.

Gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları hâkimlikçe "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklandı, S.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.