Hava Durumu

Gazeteci kadına kadınlar saldırdı

Şüpheliler aranıyor

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Gazeteci kadına kadınlar saldırdı

Yalova’da gazetecilik yapan İspanya, Romanya ve aynı zamana Türk vatandaşı olan Paula Papureanu haber yaparken haberlik oldu.Cengiz Koçal Caddesi üzerinde hatalı park yapan araçların haberini yapmak için fotoğraflama çalışması yapan kadın gazeteciye iddiaya göre 3 kadın ve bir erkek saldırarak yaraladı.

Paula Papureanu hastaneden darp raporu alarak saldırganlardan şikâyetçi oldu.

Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan Papureanu’nun kontrollerinde ortaya çıktı. Boğazında 2 yerinde 8 cm uzunluğunda ve 1 cm derinliğinde kesikler olduğu, kafatasında çatlak ve vücudunun muhtelif yerlerinde aldığı darbelerden dolayı morarmalar ve ezikler tespit edildi.

Emniyet müdürlüğü tarafından şahısların kimliklerinin tespiti için kayıtlı adreslerine baskın yapıldı, ancak şahıslar bulunamadı ve savcılık tarafından arama emri verildi. Şahıslar, tüm Türkiye’de aranmaya başlandı.

ANTALYA PLAKALI ARAÇ

Papureanu Polisteki ifadesinde “Olay tarihi saat: 11:25 sıralarında Haber siteme haber yapmak amaçlı Cengiz Koçal Caddesi üzerinde hatalı park yapan araçların haberini yapmak için fotoğraflama çalışması yaptım.

Tam olarak minibüs durağında bulunurken 07 SR … plaka sayılı gri renkli AUDI marka araç minibüs durağının önünde durdu. 28-29 yaşlarında, esmer, kirli sakallı, kısa siyah saçlı Araç sürücüsüne,“Lütfen burada park etmeyin burası minibüs yeri” dedim.

Bu şahıs bana “Benim hanım bankadan para çekiyor ben park etmedim, durakladım sadece” dedi. Ben bu şahsa yine “Bakın siz minibüs durağında beklediğiniz sürece minibüsçüler bizi göremiyor” dedim, bu şahıs “Tamam abla ancak ben aracı çekmeyeceğim buradan, bankada eşimin işi var birazdan gelir” dedi.

Bunun üzerine ben bu araç fotoğrafını çekip polise ihbarda bulunurken esmer uzun boylu 25-27 yaşlarında siyah uzun saçlı zayıf fizikli bir kadın şahıs arabanın arka taralından inerek “senin derdin ne. o telefonu ver bana ” dedi ve telefonumu almak için hamle yaptı ancak alamadı.

Aynı anda 20-25 yaşlarında sarı saçlı kısa boylu bir kadın bankadan, yine sarışın 20-25 yaşlarında kısa boylu bir kadın bahse konu araç içerisinden çıkıp yanımıza geldi.

Uzun boylu esmer kadın önce benim boğazımı çizdi, kısa boylu şahsın 2 kadın benim ayaklarıma tekme attı, erkek şahısta araçta inerek benim iki elimden tutup beni yere fırlattı ben yere düşüncede benim vücuduma tekme ile vurdu. Ben bu darbenin etkisi ile kendimden geçtim o esnada çevreden vatandaşlar gelerek bu şahısları uzaklaştırdı. Şahıslar araçlarına binerek olay yerinden kaçtılar. Sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Tedavim sonrası ifade verme! İçin polis merkezine geldim.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.