Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ece Vahapoğlu yeni yaşını Hindistan'da kutladı

Wellness ve Yoga Eğitmeni sunucu yazar Ece Vahapoğlu, yoğun iş temposundan kendisine özel bir zaman ayırarak 9 günlüğüne Hindistan’a gitti.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 10:08
Kaynak: IGF
Ece Vahapoğlu yeni yaşını Hindistan'da kutladı

İSTANBUL (İGFA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde doğan Ece Vahapoğlu, bu yıl 46 yaşına girdiği doğum gününü Hintlilerin Mahashivratri’sinin de denk geldiği 8 Mart’ta çok özel büyük bir kutlamada geçirdi.

Dünyaca ünlü Hintli yoga ve mistik gurusu Sadhguru’nun İsha Yoga Merkezi’nde kalarak ‘Yoga’nın Zerafeti’ programına katılan Vahapoğlu, her sabah güneş doğumuyla kalkarak binlerce kişiyle yoga ve meditasyon deneyimledi.

İsha Vakfı’nın Coimbatore’deki merkezinde kalan Vahapoğlu, “Her sene doğum günümü yani 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çalışarak geçirdim; kadınla ilgili etkinliklerde sunucu ve konuşmacı olarak yoğun geçen o haftaların yerine bu kez sadece kendime ayırdığım, ruhumu ve bedenimi dinlendirdiğim özel bir inziva oldu. Ruhsal gelişim sürecime ve yoga eğitmenliğime yüksek bilinç buluşması açısından katkısı oldu. Bu sene bu seyahat kendime hediyem. Oğlum doğduğundan beri de ilk kez bu kadar uzun ayrı yurtdışında kalıyorum..” dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.