Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durduracak varmı ?

Yalova'da Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde beton mikseri bir otomobile çarptı. Araç sürücüsü sıkışarak itfaiye tarafından kurtarıldı, hastaneye kaldırıldı. Çift taraflı parklar ve hızlı beton mikserleri nedeniyle sık sık kazaların yaşandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2025 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2025 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Durduracak varmı ?

Bir yandan çift taraflı parklar, bir yandan acemi şoför eğitim araçları diğer yandan beton mikserlerinin aşırı süratleri yüzünden sık sık kazaların yaşandığı Şehit Ömer Faydalı caddesinin en kalabalık noktasında meydana gelen trafik kazasında bir mikser kamyonu hususi araca çarptı.Araçta sıkışan araç sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı.

Kaza Şehit Ömer Faydalı Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi trafik ışıkları yakınında meydana gelen kazada iddiaya göre, beton mikseri, aynı şeritte giden otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yolun ortasındaki bariyerlere girdi. Ağır hasar alan aracın sürücüsü otomobilde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yalova İtfaiyesi ekipleri, araç içerisinde sıkışan ve şoka giren talihsiz sürücüyü kurtarmak için zamanla yarıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Yalova Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

GÖSTERMELİK DEĞİL HERGÜN KONTROL…

Bu caddenin Orman işletmesi ile stat arasındaki bölümünde acemi şoförler eğitim görüyor diyen bölge sakinleri, ”statla ile Bursa yolu arasındaki kısmında ise çift taraflı parklara birde süratli giden beton mikserleri eklenince hemen hemen her gün kazalar meydana geliyor. Kontroller göstermelik yapılmamalı, Hacımehmet ovasında da aynı sorun var. Asfaltlar bozuk, acemi şoförlerin eğitimleri buradan muhakkak kaldırılarak, Samanlı köyü-Akköy-Koruköy hattına kaldırılmalı. Dediler..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.