Bu işyerinde üretilen tatlılar peynir ekmek gibi satılıyor
Bu işyerinde üretilen tatlılar peynir ekmek gibi satılıyor
Bursa'nın ön plana çıkan lezzetlerinden biri olan kazandibi tatlısı, Geye Tatlıcısı'nda yoğun ilgi görüyor. Kazandibinin lezzeti, dükkânın önünde kuyruklar oluşmasına neden oluyor.
Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:09
Kaynak:
IGF
BURSA (İGFA) - Bursa'nın en eski dondurmacı ve tatlıcısı olarak bilinen Geye Tatlıcısı, hem ürettiği kazandibi tatlısı hem de dondurması ile vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.
Uzun yıllara dayanan bu geleneksel tatlı ve dondurma üretimi Bursalılar arasında vazgeçilmez bir durak haline geldi.
Geye Tatlıcısı’nda Kazandibinin porsiyonu 75 TL'den satışa sunuluyor.
Fiyatların uygun olduğunu belirten vatandaşlar, zaman zaman ailecek burayı ziyaret ettiklerini ifade ediyor.
İşletme sahiplerinden Mustafa Bey, “1927 yılından beri Bursa merkezde hizmet vermekteyiz. Tatlılarımız saat 16.00 gibi tükeniyor, ilgiden memnunuz. Bursa'nın en eski tatlıcısı ve dondurmacısı olmamız yönünden bu işin erbabı olarak biliniyoruz. Dondurmamızın yanı sıra kazandibi ve tavuk göğsü en çok tercih edilen ürünlerimiz.” dedi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bu işyerinde üretilen tatlılar peynir ekmek gibi satılıyor
Bursa'nın ön plana çıkan lezzetlerinden biri olan kazandibi tatlısı, Geye Tatlıcısı'nda yoğun ilgi görüyor. Kazandibinin lezzeti, dükkânın önünde kuyruklar oluşmasına neden oluyor.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın en eski dondurmacı ve tatlıcısı olarak bilinen Geye Tatlıcısı, hem ürettiği kazandibi tatlısı hem de dondurması ile vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.
Uzun yıllara dayanan bu geleneksel tatlı ve dondurma üretimi Bursalılar arasında vazgeçilmez bir durak haline geldi.
Geye Tatlıcısı’nda Kazandibinin porsiyonu 75 TL'den satışa sunuluyor.
Fiyatların uygun olduğunu belirten vatandaşlar, zaman zaman ailecek burayı ziyaret ettiklerini ifade ediyor.
İşletme sahiplerinden Mustafa Bey, “1927 yılından beri Bursa merkezde hizmet vermekteyiz. Tatlılarımız saat 16.00 gibi tükeniyor, ilgiden memnunuz. Bursa'nın en eski tatlıcısı ve dondurmacısı olmamız yönünden bu işin erbabı olarak biliniyoruz. Dondurmamızın yanı sıra kazandibi ve tavuk göğsü en çok tercih edilen ürünlerimiz.” dedi.
Kaynak: IGF
En Çok Okunan Haberler
DİP SESLER ÖZEL TEKNİKLERLE TEMİZLENDİ
Ünlü şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturmada kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşının gözaltına alındığı, TÜBİTAK'ın ses kayıtları incelemesi sonrası Güllü'nün pencereden itilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüpheliler yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.
Kırım Ahali Cumhuriyeti’nin 108. Yılı Yalova Üniversitesi’nde Anıldı
Kırım Ahali Cumhuriyeti'nin 108. yılı, Yalova Üniversitesi'nde anıldı. Programda, Kırım Ahali Cumhuriyeti'nin tarihsel önemi vurgulanarak, döneminin öncü anayasası ve demokratik seçimler hakkında bilgi verildi. Etkinliklerde tarihsel belgeler sunuldu.
Uyanmadı, Camı Kırdılar
Bağcılar TEM yan yolda aracında uyuyakalan Yalovalı sürücü, tüm müdahalelere rağmen uyanmayınca itfaiye tarafından aracın camı kırılarak çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
ÇİFTLİKKÖY’DE TOPRAĞA VERİLECEKLER
Başakşehir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Yalçın ve Emel Tınaz çifti, geride tarifsiz bir acı bıraktı. Çiftlikköy’ün sevilen isimleri olan Tınaz ailesinin vefatı, Yalova’da derin bir üzüntüye yol açtı
“Fay var ama enerji yok”
Deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Sözcü TV'de Marmara'daki deprem senaryolarını değerlendirdi. Üşümezsoy, Adalar Fayı'nın büyük bir deprem yaratacak yeterli enerjiye sahip olmadığını belirtti. Harita üzerinden riskli bölgeleri göstererek dikkat edilmesi gereken noktaların bilimsel verilerle ele alınması gerektiğini vurguladı.
iLK ETKİLENEN ÜNİVERSİTE OLDU
Yalova'da su kalitesi şüpheleri üzerine üniversitenin yemekhane hizmetlerinde değişikliğe gidildi. 8 Aralık 2025'ten itibaren öğle yemeklerinde kumanya verilecek, akşam yemekleri durdurulacak. Kuraklık nedeniyle şebeke suyu sağlık standartlarını karşılamıyor.