Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mutfağın yıldızlarını buluşturan Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23, GastroAntalya’nın açılışına katıldı.
Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 15:20
Kaynak: IGF
ANTALYA (İGFA) - Antalya’da 2010 yılında kurulan ve yurtdışında Türk mutfak kültürünü tanıtmayı hedefleyen Akdeniz Şefler Kulübü Derneği’nin (ASKDER) 4’üncüsünü düzenlendiği GastroAntalya, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.
Mutfağın yıldızlarını buluşturan etkinlik 18 Kasım’a kadar devam edecek. Başkan Uysal da 800’ü yurtdışından olmak üzere2 bin 500’den fazla yurtiçi şefin katıldığı GastroAntalya’nın açılışında yer aldı. Uysal, bu yıl 40 bin kişinin ziyareti beklenen, atölyeler ve yarışmalarla devam edecek etkinliğe katılan şeflerle bir araya geldi.
Başkan Uysal, 27-28 Ocak’ta gerçekleştirecekleri 6’ncı Yörük Çalıştayının temasının Yörüklerde yemek kültürü olacağını söyledi.
Uysal, Türkiye’nin dört bir yayından dernekler ve akademisyenlerin katılacağı çalıştayda dövme buğday ve keçi etiyle yapılan keşkeğin de ayran yapmaya, tereyağı çıkarmaya yarayan tuluğun da yer alacağını belirtti.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Başkan Uysal'dan GastroAntalya’yı ziyaret
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mutfağın yıldızlarını buluşturan Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23, GastroAntalya’nın açılışına katıldı.
ANTALYA (İGFA) - Antalya’da 2010 yılında kurulan ve yurtdışında Türk mutfak kültürünü tanıtmayı hedefleyen Akdeniz Şefler Kulübü Derneği’nin (ASKDER) 4’üncüsünü düzenlendiği GastroAntalya, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.
Mutfağın yıldızlarını buluşturan etkinlik 18 Kasım’a kadar devam edecek. Başkan Uysal da 800’ü yurtdışından olmak üzere2 bin 500’den fazla yurtiçi şefin katıldığı GastroAntalya’nın açılışında yer aldı. Uysal, bu yıl 40 bin kişinin ziyareti beklenen, atölyeler ve yarışmalarla devam edecek etkinliğe katılan şeflerle bir araya geldi.
Başkan Uysal, 27-28 Ocak’ta gerçekleştirecekleri 6’ncı Yörük Çalıştayının temasının Yörüklerde yemek kültürü olacağını söyledi.
Uysal, Türkiye’nin dört bir yayından dernekler ve akademisyenlerin katılacağı çalıştayda dövme buğday ve keçi etiyle yapılan keşkeğin de ayran yapmaya, tereyağı çıkarmaya yarayan tuluğun da yer alacağını belirtti.
Kaynak: IGF
En Çok Okunan Haberler
DSİ'nin hatası Akçeşmeli vatandaşın ağılına zarar verdi!
Edirne'de meydana gelen şiddetli yağış Keşan'a bağlı Akçeşme’de bir vatandaşın ağılının su basmasına yol açtı.
MASKİ ekipleri fırtına ve yağış mesaisinde
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağış ve fırtına uyarısının yapılmasının ardından tüm ekipleri ile sahadaki çalışmalarına devam ediyor.
Muratpaşa'nın Sultanları'na Başkan Uysal'dan ziyaret
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Vodafone Sultanlar Ligi’nde 14 puanla 6‘ncı sırada yer alan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’un antrenmanını ziyaret etti.
Bu kazada yaralanan bile yok!
Keşan-İpsala karayolu üzerinde, saat 02.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası maddi hasarla atlatıldı.
Bursa'da Osmangazi’de lodos mesaisi
Bursa’da dün gece sabaha kadar etkili olan kuvvetli lodos hayatı olumsuz etkilerken, Osmangazi Belediyesi ilçenin birçok noktasında devrilen ağaçları ve çatıları kaldırmak için yoğun mesai harcadı.
Edirne'de kaçakçılığa büyük darbe
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.