Hava Durumu

ABD nin 45. Başkanını Trump'ın Yanından Ayırmadığı TÜRK- KYLE KAHRİMAN

Yalovalı uluslararası ilişkiler uzmanı , KYLE KAHRİMAN Başkan Trump yönetiminin üst düzey yetkilileri ve Donald Trump'ın davetlerinin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Hasan Kahriman, ...!

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
ABD nin 45. Başkanını Trump'ın Yanından Ayırmadığı TÜRK- KYLE KAHRİMAN
Trum'pu ilk tebrik eden ve seçim çalışmalarına yanında olan ilk Türk olarak manşetlere taşıdığımız,Yalovalı uluslararası ilişkiler uzmanı  KYLE KAHRİMAN'ı ABD nin 45. başkanını Trump'ın Yanından ayırmıyor.Hasan Kahriman Halkla İlişkiler Uzmanı olarak okuduğu okuldan mezun olduktan sonra dünya'nın en zengini William Rockefellerin kuzeni Bıll Willam Blundin'in asistan oldu.Ve sekiz yıldan beri ünlü ailenin yanında asistanlık yapıyor.Başkanlık seçimlerinde Trump'a destek veren Rockefellr ailesi ile seçim çalışmalarına katılan Hasan Kahriman Başkanlık kutlamalarında Amerikanın yeni Donald Trump'ı kutlayan ilk Türk oldu.
KYLE KAHRİMAN'ın Donald Trump'ın oğlu Eric Trump ve Melania Trump ile çekilen fotoğrafları Newyork gazetesinde yayınlanmıştı.

Bu günlere gelirken hep yanında güvendiği ve farklı konularda uzmanlaşmış insanlarla çalışan Trum'p ilk tebrik eden ve aynı zamanda seçim  çalışmalarında yanında olan,

Yalova'lı Uluslar arası İlişkiler uzmanı KYLE KAHRİMAN

Yalova da yaşayan Hasan Kahriman 17 yıl önce ağbeyi Ümit Kahriman ile okumak için gitti.Ağbeyi Ümit Kahriman bir müddet önce Yalova'ya dönerek Bursa yolu üzerinde Aqua Park açtı.

Newyork ta yaşayan KYLE KAHRİMAN dünya'nın en zengini William Rockefellerin kuzeni Bıll Willam Blundin'in asistan oldu.Ve sekiz yıldan beri ünlü ailenin yanında asistanlık yapıyor. KYLE KAHRİMAN'ın Donald Trump'ın oğlu Eric Trump ve Melania Trump ile çekilen fotoğrafları Newyork gazetesinde yayınlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.