Hakan Macit gitti, Bayram Koçgündüz geldi

İşler iyi gitmiyor...Koçgündüz" 2 maçı alamazsak....."

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bolge.com.tr

Büyük umutlarla Şubat ayında Yalovaspor’un başına gelen Hakan Macit, takım peşpeşe mağlubiyet alınca Yalovaspor’un başına Bayram Koçgündüz getirildi.

Yalovaspor’da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hakan Macit ile yollar ayrıldı. Macit’in yerine 2008-2009 sezonunda 3. Lig’de Yeşil-Kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşayan Bayram Koçgündüz göreve getirildi. Çiçeği burnunda teknik adam, zor olanı başarmak için uğraşacaklarını belirterek; 10 gün içinde 3 önemli maça çıkacaklarını söyledi.

Yalovaspor’da yaşanan flaş teknik direktörlük değişimi sonrasında yeni çalıştırıcı Bayram Koçgündüz, ayağının tozuyla takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Amatör Saha 2’de gerçekleştirilen antrenmanda oyuncularla tanışan Koçgündüz, ardından antrenmanın startını verdi.  Koçgündüz’ün yardımcılığına da Ahmet Silahtaroğlu getirildi. Ayrıca Yalovaspor’da sportif direktör İlkay Margılıçlı ve yeni yardımcılık görevine getirilen Bilal Sezer de Yeşil-Kırmızılı takımdan ayrıldı.

İŞ BİTER

Bayram Koçgündüz, “Bizim için önemli olan 10 gün içerisinde oynayacağımız üç maç. Bu üç maçı 9 puanla kapayabilirsek; ben işin daha kolay olacağını, takımı daha iyi tanıyacağımı ve daha fazla verim alacağımı düşünüyorum. Onun için kısa sürede oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli.

24 puan toplayabilirsek ligde kalırız. 1-2 maç kaybettiğimizde iş biter.

Kısa sürede bir şeyler yapmaya çalışacağız ama işimiz zor. Takım moral ve motivasyon olarak zor durumda.

Puan kayıpları ve mağlubiyetler üst üste yaşanmış. Buradan takımı diriltip geri getirmek için zaman lazım ama zaman da maalesef yok. Yalovaspor için elimizden geleni yapacağız.

Yalovaspor, Yalova’da yaşayan herkesin önceliği olan bir takım. İnşallah bir faydamız olursa mutluluk yaşarız. Onun için göreve geldik. İşimiz çok zor ama zor olanı başarmak için uğraşacağız.”dedi…