
Çınarcık NATO Yolu'nda Can Pazarı: Genç Anne ve Baba Hayatını Kaybetti
Yalova'nın Çınarcık ilçesi Hasanbaba Mahallesi'nde bulunan NATO Yolu girişindeki kavşakta meydana gelen motosiklet kazası, yürekleri dağladı. Feci kazada Orhangazili Mustafa Sezer (28) ile eşi Yaren Sezer yaşamını yitirirken, çiftin 3 yaşındaki oğulları Alparslan Sezer ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.
İki Motosiklet Kavşakta Çarpıştı
Edinilen bilgiye göre, daha önce de çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kazanın yaşandığı NATO Yolu girişindeki kavşakta, Mustafa Sezer yönetimindeki 16 BTZ 421 plakalı motosiklet ile Ömer Burhan Sevinç'in kullandığı motosiklet çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan Mustafa Sezer olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan eşi Yaren Sezer ise sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
3 Yaşındaki Alparslan Yoğun Bakımda
Kazada motosiklette bulunan çiftin 3 yaşındaki oğulları Alparslan Sezer de ağır yaralandı. Küçük çocuğun hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
Diğer Sürücü Emniyete Götürüldü
Kazaya karışan diğer motosikletin sürücüsü Ömer Burhan Sevinç ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Çınarcık Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavisi tamamlanan Sevinç, hayati tehlikesinin bulunmaması üzerine ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Orhangazi'de Büyük Yas
Genç çiftin acı haberi kısa sürede Bursa'nın Orhangazi ilçesine ulaştı. Ailenin yakınları Çınarcık'a hareket ederken, Mustafa ve Yaren Sezer'in vefatı hem Orhangazi'de hem de Yalova'da derin üzüntüye neden oldu.
Kazaların Bitmediği Kavşak Yeniden Gündemde
Facianın yaşandığı NATO Yolu girişindeki kavşağın, geçmiş yıllarda da çok sayıda ölümlü ve yaralamalı trafik kazasına sahne olduğu belirtildi. Bölge sakinleri, aynı noktada yaşanan acıların son bulması için kavşakta kalıcı trafik güvenliği önlemlerinin bir an önce hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.