YALOVA TÜRK OTOMOTİV'DE ARAÇ SATIŞINDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

İkinci el otomobilde "vadeli satış" dönemi YALOVA OTO GALERİCİLER ESNAFLARINDAN TÜRK OTOMOTİVİN İŞLETMECİLERİNDEN UĞUR TÜRK Bayilerin yıl sonu satış hedeflerini tutturmak için peş peşe devreye soktuğu kampanyalara karşılık piyasadaki durgunluğu aşmak üzere "vadeli satış" seçenekleri sunmaya başlayan ikinci el oto galericileri, kredi kartına 12 taksit ve 16 aya varan eşit vadelerle senetli satış yapıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bolge.com.tr

Taksitle araba almak ve ödeme yöntemleri hakkında bilgi edinmek için tıklayın! Almak istediğiniz aracı belirlenen aylarda taksitle ödeyerek satın alabilirsiniz.

Şehir ya da kasaba hayatı olsun hiç fark etmez, herkesin hayalini süsleyen bir otomobil vardır. Şehir hayatında sıkışık ve bunaltıcı trafikte sürücüsünü kurtaracak, park sorunu yaratmayacak araçlar tercih edilirken daha sakin küçük kent ya da kasabalarda her zaman daha geniş otomobiller ister kullanıcılar. Ve hayallerde sınır yoktur. Ancak son dönemde birinci ya da ikinci el otomobiller fark etmeksizin herkese ve her bütçeye göre uygun taksitler uygulanıyor. Nakit araba almanın çok zor olduğu günümüzde taksitle araba almak artık daha çok tercih edilen bir yöntem. Kimisi peşinatsız taksitle araba kampanyaları yaparken kimileri de hem peşinatlı hem de taksitli araba satışı imkanı sunuyor. Hem de sıfır model ya da ikinci el olması fark etmeksizin.

İkinci el otomobilde vadeli satış dönemi

Piyasadaki durgunluğu aşmak amacıyla "vadeli satış" seçenekleri sunmaya başlayan ikinci el oto galericileri, kredi kartına 12 ay taksit ve 16 aya varan eşit vadelerle senetli satışlar gerçekleştiriyor.

Türk Otomotiv 12 ay taksit yapıyoruz, tabii limit yeterliyse. Ayrıca banka koşullarıyla 12 aya varan eşit vadelerle senet düzenleyerek satış yapıyoruz. Senetlerin tahsilinde sorun yaşamamak için noterde, 'satılamaz kaydı' koyduruyoruz ve bunu ruhsata işletiyoruz. Özellikle senetle yapılan satışlara büyük ilgi var. Bankalarla daha önce sorun yaşayanlar daha çok bu ödeme şeklini tercih ediyor. Şu anda alıcı da satıcı da memnun."

TÜRK, satacak ikinci el araç bulmakta güçlük çektiklerine işaret ederek, yılbaşı öncesi kullanılmış araçlarını elden çıkaracak şirketlerin, piyasayı rahatlatmasını beklediklerini kaydetti.

İkinci el otomobil piyasasında daha çok 20 bin 30 bin lira ve altındaki araçların tercih edildiğine de değinen UĞUR TÜRK, özellikle yakıt bakımından tasarruflu modellerin büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.