
Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi TÜVTÜRK mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil dereye uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, ekiplerin hızlı müdahalesi olası bir faciayı önledi.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarın ardından bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. AFAD tarafından 2 arama-kurtarma aracı ve 6 personelden oluşan ekip olay yerine yönlendirilirken, tüm kurumlar koordineli şekilde çalışma yürüttü.
Dere yatağına düşen araçta bulunan yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde UMKE ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilen kadın sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alınırken, ekipler olay yerinde gerekli çalışmaları tamamladı. Yetkililer, kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldığını bildirdi.
Vatandaşların dikkatli ihbarı ve ekiplerin koordineli müdahalesi sayesinde olayın daha ağır sonuçlar doğurmadan kontrol altına alındığı belirtildi.