DEVA Merkez İlçe Başkanı İstifa etti.

Babacan'a tepki

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 06:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 06:45
https://www.bolge.com.tr

Seçimlere az zaman kala DEVA Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Genel Başkan Babacan’ın tutumlarından dolayı sosyal medya hesabından istifasını açıkladı.

Mustafa Sinan Patıl yaptığı açıklamada,”2019 yılının Ağustos ayında, yaklaşık 10 yıl AK. Parti ‘nin çeşitli kademelerinde görev yapıp usulünce istifa ettikten sonra DEVA partisi kurucu merkez ilçe başkanı olarak atandık.

Dört yıla yakın DEVA partisinde görev yaptık. Bugünden itibaren Sayın Babacan’ın sergilemiş olduğu tutumlardan dolayı Deva partisi görevlerimden ve üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Amaçları sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi olan bir ittifakın ve başkan adayları Kemal Kılıçtaroğlunun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir.

Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kaybettiği seçimlere rağmen genel başkanlıktan istifa etmeyip, son cumhur başkanlığı seçiminde korkusundan aday çıkmayıp, şimdi dünyadaki ve Türkiye’deki ekonomik krizleri, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzlukları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan doğal afetleri fırsat bulup sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına 6parti desteğiyle çıkmaya cesaret etmiştir.

Bu zamana kadar ülke yönetmek gibi dertleri olmayan bu kişilerin yanında olmamız mümkün değildir.Bu yüzden şahsım adına maddi manevi Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım destekçisiyim.”dedi..