
Yalova’da Arslan ailesi, bir ay içinde ikinci büyük acıyı yaşadı. 31 Ağustos’ta hayatını kaybeden önceki dönem Giresunlular Dernek Başkanı İbrahim Arslan’ın ardından, babası Naim Arslan da geçirdiği feci trafik kazasında yaşamını yitirdi.
OĞLUNUN ARDINDAN BABASI DA HAYATINI KAYBETTİ
Yalova-Bursa karayolunda meydana gelen kaza, Arslan ailesini bir kez daha yasa boğdu.
Geçtiğimiz 31 Ağustos’ta önceki dönem Giresunlular Dernek Başkanı İbrahim Arslan hayatını kaybetmişti. Aradan henüz bir ay geçmeden bu kez İbrahim Arslan’ın babası Naim Arslan (75) trafik kazasında yaşamını yitirdi.
KİRAZLI KAVŞAĞINDA FECİ KAZA
Kaza, Yalova-Bursa karayolu üzerinde, Kirazlı Köyü sapağı yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Naim Arslan(75) yönetimindeki otomobil, Bursa istikametine seyir halindeyken Elmalık Köyü’ne dönmek amacıyla sola manevra yaptığı sırada, aynı yönde ilerleyen E.D. idaresindeki 34 PAY 575 plakalı minibüsle çarpıştı.
Şiddetli çarpışmanın etkisiyle Tofaş Kartal marka otomobil ikiye bölünerek savruldu. Minibüs ise refüjü aşarak yol kenarındaki ağaca çarptı.
NAİM ARSLAN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Naim Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Minibüste bulunan 4 kişi ise kazada hafif yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
BİR AYDA İKİ BÜYÜK KAYIP
İbrahim Arslan’ın vefatının üzerinden henüz bir ay geçmeden babası Naim Arslan’ın da hayatını kaybetmesi, aileyi ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.
Arslan ailesi, kısa süre içerisinde baba-oğul iki büyük kaybın acısıyla sarsıldı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazayla ilgili güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatılırken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesine yönelik incelemenin sürdüğü öğrenildi.