19 gün sonra bulundu

Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek üzere denize açılan ve parçalanmış halde bulunan teknenin sahibi kayıp iş insanı Halit Yukay'ın 43 yaşındaki bedenine ait izler 19 gün sonra denizde bulundu. 68 metredeki cesedin çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2025 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2025 23:02
https://www.bolge.com.tr

Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek üzere denize açıldığı teknesi, parçalanmış ve yarı batık halde bulunan kayıp iş insanı Halit Yukay’ı (43) arama çalışmalarının 19'uncu gününde Yukay'ın cansız bedeni olduğu düşünülen izlere ulaşıldı.

Tekne enkazının bulunduğu bölge yakınlarında 68 metre derinlikte bulunan Yukay’ın cansız bedeninin çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Bu sabah Kestanelik Limanı'ndan 42 metrelik balıkçı teknesiyle açılan deniz polisi de İzmir Emniyeti'nden bölgeye getirilen ROV ve sonar cihazı ile kazanın olduğu bölgede, deniz tabanında arama başlattı.