Hava Durumu

TEK YUMRUK,TEK YÜREK,TEK AMAÇ

Yalovaspor taraftarları yönetim ve futbolcular kahvaltıda bir araya geldiler. Yalovaspor taraftar grupları tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Yeşil-Kırmızılı gönül veren isimlerin bir araya geldiği etkinliğe, Yalovaspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katılım sağladılar.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2019 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
TEK YUMRUK,TEK YÜREK,TEK AMAÇ

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Yalovaspor’da yeni sezon öncesi taraftar grupları, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların da katıldığı bir kahvaltı etkinliği organize etti. Çiftlikköy’de bulunan Çapa Restoran’da düzenlenen etkinliğe Yalovaspor taraftar grupları ile Yeşil-Kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri de tam kadro yer aldılar Ayrıca futbolcular da yorucu antrenman temposunun stresini bu etkinlikle attılar.

‘Yalovaspor’umuza yürekten başarılar dileriz’..

Kahvaltı etkinliği ile ilgili açıklama yapan Yalovaspor tribün lideri Samet Yıldız, “Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Bizler de Yalovaspor taraftar grupları olarak bir kahvaltı etkinliği organize ettik. Kahvaltımıza katılım sağlayan Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna ile değerli yönetim kurulu üyelerimize ve futbolcularımıza teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinliğimize gelen taraftar grubu üyelerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. 2019-2020 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek Yalovaspor’umuza yürekten başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.