Hava Durumu

Kalplerimiz 'Periler'le

Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanı bugün yaşanacak, A Milli Takımımız, Sırbistan karşısına çıkacak. Ay-yıldızlılar, galip gelmesi durumunda, ilk hedfi Olimpiyat elemelerine katılma hakkını da kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Kalplerimiz 'Periler'le

ÜMİT AVCI

A Milli Kadın Basketbol Takımımız, Macaristan’da devam eden Avrupa Şampiyonası’nda bugün çeyrek final heyecanı yaşayacak. Son iki Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanan milliler, aynı başarıya bir adım daha yaklaşmak için saat TSİ 19.00’da Sırbistan ile Budapeşte’de karşılaşacak.

NTV Spor’un yayınlayacağı kritik mücadelede Potanın Perileri galibiyeti elde ederse, ilk hedef olan Olimpiyat elemelerine katılma hakkını da kazanacak. Bu maçın galibi, yarı finalde saat 21.30’da başlayacak Litvanya-Belarus maçının galibiyle karşılaşacak. Kaybedenler ise sıralama klasman maçları oynayacak.

İlk iki turda özellikle savunması ile dikkat çeken ve şampiyonanın en az sayı yiyen takımı olan Türkiye ile skorer kimliği ile dikkat çeken Sırbistan arasındaki buluşmada, hangi takımın rakibine temposunu kabul ettirebileceği, maçın anahtarı olacak.

ŞANSIMIZ TUTUYOR

Milli Takımımız, Sırbistan ile 2013 Avrupa Şampiyonası’nda üçüncülük maçı, 2014 Dünya Şampiyonası’nda ise yine çeyrek final maçı oynamış ve iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.