Hava Durumu

İncirliova’da yaz spor okulları açıldı

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
İncirliova’da yaz spor okulları açıldı
İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları, bu yıl da voleybol, basketbol ve futbol olmak üzere üç farklı kategoride açıldı.
Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda gerçekleşen açılaşa Başkan Kale’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş ile öğrenci velileri katıldı. İncirliova Belediyesi tarafından başlatılan yaz spor okuluna futbol, basketbol ve voleybol kategorilerinde 8-15 yaş arası kız ve erkek öğrenciler katılabilecek. Etkinliklerin ücretsiz olduğu yaz spor okullarına kayıtlar sürüyor. Yaz spor okullarına katılacak öğrencilerin ulaşımı da servislerle sağlanıyor. İncirliova Belediyesi Kültür ve Spor Birimi personelinden Fuat Sivrikaya, Ali Hakan Mert ve Hafız Şen tarafından sürdürülen eğitimlerde çocukların antrenman kıyafetleri de İncirliova Belediyesi tarafından veriliyor. Futbol antrenmanları İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda, basketbol ve voleybol antrenmanları ise İncirliova Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.
Yaz spor okulunun açılışına katılan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sportif faaliyetlerle tanışmasının yanı sıra, dostluk, arkadaşlık, takım ruhu, bireysel beceri geliştirilmesi gibi konularda kendilerine yardımcı oluyoruz. Çünkü, çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğimize yapılmış bir yatırımdır. O yüzden her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için” dedi.
“Sportif Faaliyetlerin İçinde Olmaya Devam Edeceğiz”
Yaz spor okuluna gösterilen ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Kale; “160 gencimiz futbol, basketbol ve voleybol yaz okulu için kayıt yaptırdı. Bu sporlar hafta içinde belirli günlerde yapılacak. Biz her sene yaz okullarında çocuklarımızın boş zamanlarında spor yapmaları konusunda, geleceğimizin gençlerinin ilgisiz ve bilgisiz kalmaması, eğitim düzeninde olması ve hem fiziki gelişmelerine hem de arkadaşlık bağlarının gelişmelerine katkıda bulunmak için bu tür sportif faaliyetleri önemsiyoruz. Spor etkinliklerinin bu şekilde yoğun geçmesi bizi memnun ediyor. Biz de tüm gayretlerimizle İncirliova’da hem faaliyet olarak hem de faaliyetlerin yapılacağı tesisler olarak bu çeşitliliği artırmayı hedefliyoruz. Elimizden geldiğince bu tür faaliyetleri sürdüreceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.