Hava Durumu

Futbolun patronu Şenol Güneş

Ahmet Nur Çebi, futbol şubesi sorumluluğu görevini tamamladığını bildirdi, “Beşiktaş’ta futbolun patronu teknik direktörümüz Şenol Güneş’tir. Altyapı ve izleme komitesi dahil işin başında Güneş bulunacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Futbolun patronu Şenol Güneş

Kartal’da futbolun tek patronu Şenol Güneş oldu. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, futbol  şubesindeki görevini tamamladığını belirterek, Teknik Direktör Şenol Güneş’in futbolun başına geçtiğini açıkladı.

Yönetimden ayrılacağı iddialarını kesin bir dille yalanlayan Ahmet Nur Çebi, sadece yöneticiler Mete Vardar ve Berkan Gocay’ın dahil olduğu futbol şubesinin görevini tamamladığına dikkat çekti.

Kendisinin her zaman profesyonel ve kurumsal yapı altında çalışmayı tercih ettiğini dile getiren Çebi, “Ben bu kararımı arkadaşlarım adına Başkan Fikret Orman’a ilettim. Kendisi de aynı fikirde olduğunu söyledi. Sonuçta bugün Beşiktaş’ta futbolun tamamen Şenol Güneş’e teslim edildiğini söylemek istiyorum. Bizler yönetici olarak elimizden geleni yaptık” diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi şöyle devam etti: “Yeni sistem çok basit. Beşiktaş altyapısı ve izleme komitesi dahil, işin başında Şenol Güneş sorumlu ve yetkili kılınmıştır. Onun dizayn ettiği şekilde bu düzen devam edecektir. Bizim de onayımız olması kaydıyla. Hesabı bize Şenol Güneş verecektir. Arada kimse söz konusu değildir. Şenol hocanın ihtiyaç duyduğu çalışanlar da yönetimin onayıyla ekibe girebilir.”

‘Dert etmem’

Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve yönetici Hakan Özköse’nin, Tosic’in imzası sırasında fotoğrafa girmeleriyle yaşanan krizi de değerlendirdi.

Siyah-beyazlı yönetici, “Bunlar büyütülecek konular değil. Futbol şube başkanı olmam sıfatıyla Tosic’in imza töreninin yapılmayacağını tebliğ etmeme rağmen orada  yapılmış olmasını doğru bulmadığımı ifade ettim. İmza töreni daha sonra yapılacak denmesine rağmen tamamen iletişim eksikliğinden kaynaklanmıştır. Hoşgörülü olmamız lazım. Burası egolarımızı tatmin edeceğimiz makamlar değil. Beşiktaş’ın işlerinin yürümesi için katlanılır. Bunları dert etmiyorum” diye konuştu.

Sert çıktı

Çebi, her zaman kulübe ve tesislere gideceğinin altını çizdi. Siyah-beyazlı yönetici, “Ben Ümraniye’ye aslanlar gibi gelirim, hocama katkıyı aslanlar gibi veririm. Bu benim Beşiktaşlılık görevimdir. ‘Orman el koydu, Orman yöneticilere yasak koydu’ gibi iddialar hiç hoş değil. Kongrenin bana verdiği yetki süresince istediğim gibi girer, istediğim gibi çıkarım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.