Hava Durumu

ÇİFTLİKKÖY’ÜN YILDIZ SULTANLARI SON 32’DE

ÇİFTLİKKÖY’ÜN YILDIZ SULTANLARI SON 32’DE Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda grup maçlarını Sakarya’da oynayan Çiftlikköy’ün yıldız sultanları, rakiplerini birer birer dize getirerek yarı final grubuna yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2019 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
ÇİFTLİKKÖY’ÜN YILDIZ SULTANLARI SON 32’DE

Mihrican Deviren idaresindeki Çiftlikköy Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, Grup karşılaşmalarında ilk olarak Zonguldak Temsilcisi Çaycuma ile karşılaştı. Mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çiftlikköy ekibi, 25-9, 25-8, 25-6’lık setlerle 3-0 kazanmasını bildi.

İkinci maçta Sakarya temsilcisi ile karşılaşan Çiftlikköy’ün sultanları, ti-break setinde 15-10’luk sonuçla mücadeleyi 3-2 kazanarak grup birinciliği için Kocaeli temsilcisinin karşısına çıktı.

Kocaeli ekibi önünde ilk iki seti 26-24 ve 25-10 aldıktan sonra üçüncü seti 23-25’le kaybeden sultanlar, dördüncü sette rakibinin direncini kırarak 25-16 ile seti ve karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanan taraf oldu. Böylelikle temsilcimiz, 3 galibiyetle gruptan ilk sırada çıkarak final grubuna yükseldi. Mayıs ayında yapılacak olan Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası Yarı Final Grubu’nda mücadele edecek 32 takım arasına giren ekibimiz, karşılaşma sonrasında büyük mutluluk yaşadı.

KARADENİZ, “BU BİR ALTYAPI BAŞARISIDIR”

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, altyapıda artık bir ekol haline geldiklerini dile getirerek, “Yıldız kızlarda da genç kızlarda da Türkiye Şampiyonaları’nda iddialı olmayı hedeflediğimizi söylemiştik. Sakarya’daki grup maçlarında yıldız kızlarımız çok güzel bir performans ortaya koydu. Türkiye’nin ilk 32 takımı arasına girerek bizleri sevindirdiler. Bu bir altyapı başarısıdır. İnşallah final grubunda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu vesile ile bizlere hep destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Belediyespor Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz’a, Belediyespor Yönetimimize, hocalarıma, sporcularıma, bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.