Hava Durumu

Tanyeli'nin annesi kanserle savaşıyor

Çocukluğunda ailesini terk eden babasına yüz çevirdiği için eleştirilen Ebru Gündeş, annesi kanser olan oryantal Tanyeli'nin en büyük destekçisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Tanyeli'nin annesi kanserle savaşıyor

Bir döneme damga vuran dansöz , zor günler geçiriyor. Bir süredir hastanede yatan annesine kan kanseri teşhisi konmasıyla sıkıntılı zamanlar yaşayan oryantale, en büyük destek ünlü sanatçı'ten geldi.

EBRU GÜNDEŞ SIK SIK ZİYARET EDİYOR

Gündeş'in kendisini sık sık aramasının yanı sıra hastaneye de geldiğini söyleyen Tanyeli, "O benim kanatsız meleğim. En başından bu yana bana hep destek oldu. Ona çok şey borçluyum. Annemin ömrünü uzattı. Annem onu çok severdi. Yanına gelip, ziyaret edince adeta hayata döndü. Allah Ebru Gündeş'ten razı olsun. İnsanın dotu kötü günde belli olurmuş. Ebru da bana bunu gösterdi" dedi.

KENDİ BABASIYLA GÖRÜŞMÜYOR

Ebru Gündeş'in bu dostluğu akıllara çocukluğunda kendilerini terkedip giden babalarına yüz çevirmesini getirdi. Sanatçının şöhret basamaklarını hızla tırmandığı sıralarda öldüğünü söylediği babası Remzi Gündeş'in, Bakırköy'de bir eskici dükkanında yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıkmıştı.

Baba Gündeş'in görüntüleri sanatçıya tepki oluşmasına neden olmuştu. Ailesine bakmamakla suçlanan sanatçının, Tanyeli'nin annesine olan ilgisi takdir topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.