Hava Durumu

Sosyal medyadan Bade Süalp'e destek yağıyor

Geçen ay eşi Malkoç Süalp'ten boşanmak üzere mahkemeye başvuran Bade Süalp'in boşanma dilekçesi gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Sosyal medyadan Bade Süalp'e destek yağıyor

Eşinin evliliklerini kurtarmak için gösterdiği çabayı dikkate alan oyuncu, feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti. Ancak dilekçedeki gerekçeler herkesi şoke etti.

"ÇOCUĞU EMZİRMEYECEKSİN, KUCAĞINA ALMAYACAKSIN"

Güzel oyuncunun dilekçesinde yer alan, "Davalı koca her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyor, onur kırıcı davranışlarda bulunuyordu. Bade Süalp, düzelir umuduyla hep sessiz kaldı. Ancak bekleyiş, yerini korku ve huzursuzluğa bıraktı. Davalı koca, 8 aylık çocuğunun yanında bile öfkesini kontrol edemedi. Malkoç Süalp'in, bu çocuğu ben kendi kurallarıma göre büyüteceğim, sen karışamazsın. Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın, dadı verecek. Çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula göndereceğim, artık göremeyeceksin ifadeleri büyük tepki çekti.

EBEKLE ANNENİN BAĞINI KESMEK İSTEDİ

Ayrıca davalının doğumhaneye giderek bebekle anne ile arasındaki duygusal bağın kesilmesi için göbek bağını kendisinin kesmek istediğini söylediği belirtiliyor. Köpeğini halıya pislediği için döverek yaraladığını ve bu durumun kendisini çok üzdüğünü söyleyen Bade Süalp'in 10 gündür eve giremediği de iddia ediliyor.

Bade Süalp'ın avukatı, "Babana git ya da şoförüme söyle kiralık bir ev bakın. Seni istemiyorum, burası benim evim. Eve girip pijamanı dahi alamazsın" diyerek müvekkilini kovduğunu iddia ediyor.

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİL"

Evlilik birliğinin temelinden sarsılmadığını belirten Malkoç Süalp ise eşini ve oğlunu çok sevdiğini ve evliliğini kurtarmak için iyi niyetle çözüm arayışına girdiğini belirterek boşanma davasının reddini istedi. Malkoç Süalp'in avukatı ise tarafların yüreklerinde ve beyinlerinde bu evliliği bitirmediklerini belirterek şunları söyledi:

"Müvekkilim eşine büyük bir saygı ve sevgiyle bağlıdır. Davalının iddia ettiği gibi psikolojik şiddet, hakaret, baskıcı tavır içinde olduğu, onur kırıcı davranışlarda bulunduğu, öfkesini kontrol edemediği gibi iddialar doğru değildir. Davacıyla yeniden bir araya gelmelerini sağlayabilecek yapıcı ve iyi niyetli görüşmeler devam etmektedir. Çok mutlu bir şekilde başlayan evliliğin karşılıklı saygı, güven anlayış ve hoşgörü ile geleceğe taşınacağına ve kalıcı olacağına inancını koruduğundan açılan boşanma davasının reddini istiyoruz." Eşinin bu talebinden sonra fikrini değiştiren Bade Süalp de mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti.

KARİYERİNDEN VAZGEÇTİ

İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçen ay kocası Malkoç Süalp'e dava açan Bade Süalp'in (İşçil) dava dilekçesinde şu iddialar yer alıyor: Davalı eş, hiçbir zaman evlilik müessesine, eşine ve eşinin ailesine karşı saygılı davranmadı. Bade Süalp, mesleğinin zirvesindeyken evlendiği günden itibaren gelen tüm teklifleri kocası ve çocuğu için reddetti.

PSİKİYATRİSTE GİTTİ AMA DEĞİŞİKLİK OLMADI

Davacı eş; kocasının son zamanlarda giderek artan sinirli ve baskıcı davranışların onun kişiliği haline geldiğini anladı. Malkoç Süalp, her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyordu. Öfke kontrolü olmayan davalı koca, bebeklerinin yanında bile öfkesini kontrol edememektedir. Psikiyatriste gitmesine rağmen kendisinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.