Hava Durumu

Kendime 'feminist' demem

Kim Kardashian San Fransisco'da düzenlenen ve medyada kadınların nasıl temsil edildiğini tartışmayı amaçlayan bir konuşmada soruları yanıtladı: "Bana feminist denildiğini tahmin ediyorum ama etiketlerden hoşlanmam."

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Kendime 'feminist' demem

Kim Kardashian Commonwealth Club of California’nın San Fransisco’da düzenlediği ve 'kadının medyadaki yeri' temalı sohbetinde konuşmacı olarak sahne aldı. Yargıç LaDoris Cordell’in sorularını yanıtlayan Kardashian çoğunlukla genç kadınlardan oluşan bir seyirci kitlesine konuştu. Dünyaca ünlü televizyon yıldızı, ağırlıklı olarak ırkçılık, cinsiyetçilik, feminizm ve ünlü olmaktan bahsetti, konukların önünde Yargıç Cordell’a selfie çekmeyi öğretti.
Cordell’in kendini feminist olarak görüp görmediğini sorması üzerine Kardashian etiketlenmekten hoşlanmadığı söyledi: “İnsanların beni feminist olarak tanımladığını tahmin ediyorum ama ben etiketlerden hoşlanmam. Ben nasıl rahat hissediyorsam öyle olmayı severim. Her söylediğim doğrudur demiyorum ama insanların nasıl rahat hissediyorsa öyle davranması gerektiğine inanıyorum.” İki Afro-Amerikan çocuk yetiştirirken ırkçılıkla nasıl başa çıkacağı yönündeki soruya ise babasından küçükken ırkçılıkla ilgili çok hikâye dinlediğini ve kendisinin de çocuklarıyla, babasının onlarla konuştuğu gibi konuşacağını söyleyerek cevap verdi.

MÜKEMMEL SELFIE ZOR!
Kardashian çıkaracağı selfie kitabına eşi Kanye West’in 'Selfish' adını verdiğini söyledi ve bazen mükemmel selfie’yi bulmak için 30 kare çektiğini itiraf etti. Medyanın kadınları objeleştirdiğini kabul etse de kendi selfie’lerinden gurur duyduğunu çünkü kendi benliğini yansıttığını ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.