Hava Durumu

Jon Snow'un 40'ı için pilavlı mevlit etkinliği

Game Of Thrones’ta en çok sevilen karakter olan ve sezon finalinde ölen Jon Snow’un hayranları Facebook üzerinden bir araya gelerek "Jon Snow'un kırkı" etkinliğini oluşturdu. Jon Snow için sosyal medyada hayranları tarafından Pilavlı Mevlit etkinliği afişi de yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Jon Snow'un 40'ı için pilavlı mevlit etkinliği

Efsanevi dizi Game of Thrones'un vazgeçilmez karakterlerinden olan Jon Snow'un son sezonda diziye veda etmesi hayranlarını oldukça üzmüştü. Şimdi de Jon Snow hayranları Facebook üzerinden bir araya gelerek 'Jon Snow'un kırkı' etkinliğini oluşturdu.

FACEBOOK'TA ETKİNLİK!

Game of Thrones hayranları, artık evlerinin bir ferdi olan Jon Snow'un vefatını öyle bir içselleştirdi ki, dizinin son bölümünün ardından, tam 40 gün sonrası için (24 Temmuz 2015) Facebook'ta bir etkinlik sayfası oluşturdu. Etkinliğin adı şu: "Jon Snow'un Kırkı". Katılımcı sayısı şimdiden 34B'i geçmiş durumda.

PİLAVLI MEVLİT

Etkinliğin açıklaması ise şöyle:

'15 Haziran 2015 tarihinde kaybettiğimiz Gece Nöbeti'nin 998. Lord Kumandanı Jon Snow'un vefatının 40. günü için 24 Temmuz Cuma günü yatsı namazını takiben Teşvikiye Camii'nde mevlit okutulacaktır. Tüm dost ve sevenlerine duyurulur. Mevlit pilavlıdır' metni ile paylaşılan afişler kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.