Hava Durumu

Vatan hainleri naletlendi.

Çok sayıda vatandaş anma törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2022 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2022 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Vatan hainleri naletlendi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene çok sayıda vatandaş ksatıldı.

Vali Muammer Erol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Yalova Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cesim Eren, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova İl Emniyeti Müdürü Göksel Topaloğlu, Yalova Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Bakçepınar, İl Özel Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, siyasi partilerin başkanları, kurum müdürleri ile protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Ömer Yürekli Halis Kahramanlar”

15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminde milletin silahlarının hain örgüt tarafından gasp edildiğini dile getiren vali Erol, “Ancak bu millet inandığı, güvendiği liderinin işaretiyle doldurduğu meydanlarda bu hain terör çetesine ve sahiplerine söyleyecek sözü, vereceği ders vardı. Hain mankurtlar çetesinin başlattığı hain saldırı Allah'ın izniyle gün doğmadan hezimete uğratıldı. Millet bir demokrasi zaferine imza atmıştır. Millet, ‘Vatan bizim, uğruna verilen, verilecek canlar bizim. Pranga vurulamayacak, köleleştirilemeyecek irade bizim' demiştir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.