Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Talas'a 24 milyonluk yeni kaynak

Mülkiyeti Kayseri Talas Belediyesi’ne ait arsalardan pazarlığa kalan konut arsalarının tamamı yapılan ihaleyle satıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 08:19
Kaynak: IGF
Kayseri Talas'a 24 milyonluk yeni kaynak

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Talas Belediyesi'ne ait açık artırma usulü ile satışa sunulan taşınmazlardan toplam 24 milyon 350 bin lira gelir elde edildi.  Elde edilen gelirler, belediye hizmetlerinde kaynak olarak kullanılacak.

Belediye Meclis Salonu’nda Talas Belediye Başkan Vekili Ragıp Dost’un başkanlığında ve encümen huzurundaki ihaleyle, Başakpınar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 9 taşınmaz da sahiplerini bulmuş oldu.

Böylece Başakpınar mevkiinde bulunan ve daha önceki ihalelerde satışı yapılan taşınmazlarla birlikte toplam 62 milyon 920 bin lira gelir elde edilmiş oldu.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.