Hava Durumu

Eşini ağır yaraladı

Çocuklarının gözü önünde

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2022 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2022 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Eşini ağır yaraladı

İzmir'in Bayındır ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini, araç içerisinde av tüfeğiyle vurup ağır yaralayan şüpheli, kiralık araçla kaçarken İzmir Kemalpaşa ilçesinde yakalandı.

Yalova’dan İzmir’e gittiği öğrenilen 51 yaşındaki E.M eşi N.M.’yi av tüfeği ile ağır yaraladıktan sonra  kiraladığı araçla Kemalpaşa da bir çevirmede yakalandı.

Olay bugün, Bayındır Mithatpaşa Mahallesi Park Geçidi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşanma aşamasındaki eşi N.M.'yi (38) gören E.M. (51), yanında getirdiği av tüfeğiyle karısına ateş açtı. Vücuduna isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde kalan kadın yaralanırken, E.M. olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyanlar tarafından durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Yaralı kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bayındır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen N.M., daha sonra Torbalı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis  olay yerinde yaptığı incelemesinden sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda araştırma yürüten polis, şüpheli E.M.'nin 35 DA 1582 plakalı kiralık araçla kaçtığını belirledi.

Aracın plakasından yola çıkan ekipler, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarından şüphelinin Kemalpaşa istikametine doğru kaçtığını belirledi. Bunun üzerine şüphelinin bulunduğu araç, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Torbalı - Kemalpaşa yolu üzerinde durduruldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.M., sorgulanmak üzere Bayındır Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Çocuklarının gözü önünde vurup, onlarla beraber kaçmış

Öte yandan olayı gerçekleştiren E.M.'nin Yalova'dan İzmir'e geldiği, boşanma aşamasındaki eşi N.M.'yi iki çocuğuyla beraber bulundukları 35 NDY 38 plakalı otomobilin içerisindeyken av tüfeğiyle vurup ağır yaraladığı öne sürüldü. E.M.'nin daha sonra çocukları da alıp kaçtığı öğrenilirken, yaralanan kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.