Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Selvitopu şoför esnafını ziyaret etti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek Başkan Celil Anık ve yönetimiyle bir araya geldi. Şoför esnafının 2024 yılını kutlayan Başkan Selvitopu, yaptıkları çalışmalarla her konuda esnafın yanında oldukları mesajını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 10:20
Kaynak: IGF
Başkan Selvitopu şoför esnafını ziyaret etti

İZMİR (İGFA) - Konukseverlikleri için Anık ve yönetimine teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Şoför esnafı bir kentin kalbi, nabzı ve belleğidir. Bugüne kadar odamızla iyi ilişkiler içerisinde olduk. 10 yıldır da hiçbir sıkıntı yaşamadık. Tüm gücümüzle esnafımızın yanında olmaya gayret ettik” dedi.

Şoför esnafının en büyük derdinin bozuk yollar olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu “İlçemizin birçok noktasında bozulan yolları yolları düzelttik. Bundan sonra da çalışmalarımız yoğun bir biçimde devam edecek” diye konuştu.

Başkan Selvitopu ayrıca ilçede devam eden projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve planlamalarla da ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da 10 yıldır her konuda yanlarında olan ve tüm sorunları çözmek için gayret eden Başkan Selvitopu’na ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyarete Karabağlar Belediyesi Meclis üyeleri Mümtaz Rodos ve Ahmet Davulcu da katıldı.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.