Hava Durumu

Araçta 5 kişi vardı

Ölen veya yaralanan olmadı

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2022 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2022 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bolge.com.tr
Araçta 5 kişi vardı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Orhangazi Tüneli Yakınlarında meydana gelen olayda içinde 3'ü çocuk 5 kişi bulunan bir otomobil seyir halindeyken motor kısmından alev aldı.

Sürücüsünün emniyet şeridine çekip içinden indiği otomobil kısa sürede alev topuna döndü. Orhangazi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araç yangının da araç küle döndü.

Kazayı anlatan araç sürücüsü ise yanan aracın içinden kendilerini son anda dışarı attıklarını söyledi.

Alınan bilgilere göre S.Ü. (34) idaresindeki içinde 3'ü çocuk 5 kişinin bulunduğu 34 AAV 312  plakalı otomobil, İstanbul istikametinden Bursa istikametine seyir halindeyken Orhangazi Tüneli yakınlarında motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

Motordaki yangını fark eden sürücü S.Ü. aracı emniyet şeridine çektikten sonra araçtan indi. Otomobil bir anda alev topuna dönerken, araca ilk müdahaleyi yoldan geçen araçlardan inen vatandaşlar tarafından yangın tüpleri ile yapıldı.

Araç yangını nedeniyle olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile araçtaki yangın kontrol altına alınırken, olayda ölen yada yaralanan olmadı. Jandarma ve itfaiye ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.